To-vejskommunikation er dobbelt så effektivt som en-vejskommunikation

En professionel og respektfuld brug af de sociale medier er en af de mest effektive og mest økonomisk fornuftige kommunikationskanaler i den digitale verden. Den styrke, der ligger i at kunne navigere på sociale platforme, handler i udpræget grad om at kunne balancere sine budskaber, så man kan fremstå på for eksempel Facebook på en måde, der falder i tråd med dette medies idé, nemlig at være et privat frirum. Hos Convince er vi bevidste om denne skelnen mellem kommercielle ønsker og mediernes logik.

ALLE HADER AT BLIVE GENERET. ALLE ELSKER AT BLIVE HJULPET, INSPIRERET OG UNDERHOLDT.

Medier som Facebook og Instagram (og til dels LinkedIn) er mange danskeres frikvarter, det er her de har en stor del af deres sociale liv. Som  virksomhed, er det essentielt, at vi forstår denne kontekst og lader det afspejle sig i vores kommunikation: Vi skal hjælpe, inspirere og underholde. De sociale medier må ikke være salgsafdelingens forlængede arm.

SOCIAL MEDIA COMMUNICATION – I PRINCIPPET GRATIS MARKEDSFØRING!

Denne form for tilstedeværelse på de sociale platforme fremstår umiddelbart som en gratis tur. Det koster ikke noget at lægge en underholdende video op, poste en god idé eller komme med en invitation til Åbent Hus. Disse aktiviteter er som udgangspunkt gratis, forstået på den måde at det ikke koster noget at lægge indhold på hverken Facebook, Instagram eller LinkedIn. Men, for der er naturligvis et men. God og gennemtænkt indhold skal produceres og postes på den rigtige måde og i den rigtige mængde. Hos Convince har vi en afdeling, der har særligt fokus på netop den disciplin, der hedder “SoMe Markedsføring“ – kommunikation på de sociale medier. Her har vi samlet den nødvendige ekspertise til at håndtere vores kunders aktiviteter på de sociale medier, styre antallet af posts, redigering af opslag, håndtere og igangsætte videooptagelser, overvåge likes og kommentarer og deltage i dialogen med brugerne. For i og med at der er tale om f.eks. en virksomheds Facebook-side, så er det vigtigt at agere på samme måde, som hvis der var tale om en privat Facebook-side: De samme regler gælder! 

SOCIAL MEDIA MARKETING – TÆT PÅ KLASSISK MARKEDSFØRING.

Et socialt medie som Facebook er både et frirum for brugerne til at pleje sociale interesser og vennekredse – men det er også en annonceplads på fuldstændig samme måde som andre steder på nettet. Men igen gælder der særlige regler for opnåelse af det optimale udbytte af sin tilstedeværelse. Hos Convince varetager vores SoMe-afdeling denne form for markedsføring og sikrer, at der udarbejdes de rigtige display ads og at de indrykkes de rigtige steder på f.eks. Facebook. Samtidig monitorerer vi de posts, vi har lagt op som almindelige posts på Facebook-siden (Social Media Communication). Hvis det skønnes relevant og formålstjenligt, er det nemlig muligt at booste udvalgte opslag, så de opnår en større spredning og dermed en højere klikrate.NYHED!

Jugel&Co køber Convince Interactive – og skifter navn!

DEN DIGITALE KUNDEREJSE

Vi forbinder person­profiler med kundedata og kvalificerer leads igennem kunderejsen

CONVINCE NEWSROOM

Vi udvikler dynamisk indhold til alle kontaktpunkter og platforme

Brand DNA

Vi designer brandets DNA og fremhæver kunde­løftet igennem de unikke sellingpoints

MEDIESTRATEGI

Vi udvikler strategiske medieplaner, der eksekveres taktisk og operationelt

BUSINESS TO BUSINESS

Giv jeres sælgere de bedste forudsætninger