Omdrejningspunktet for den digitale kommunikation.

Groft sagt, så er en virksomhed usynlig, hvis ikke den har et website, der er velkomponeret, velprogrammeret og gennemtænkt, så det kan danne det naturlige omdrejningspunkt for alle de værktøjer, der i dag hører med til en effektiv digital markedsføring.

VI PROGRAMMERER I UMBRACO.

Vi laver aldrig bare et website for en kunde. For os er der tale om en helhedstænkning, hvor hjemmesiden er den basis, der skal bære alle de øvrige digitale indsatser, der kræves for at skabe effektiv markedsføring. Derfor programmerer vi i CMS systemet Umbraco, hvor vi koder fra bunden. Vi bruger ikke skabeloner, fordi det er vores erfaring, at ved at skabe en ren og unik kode, kan vi sikre helt fundamentale elementer som hastighed, brugervenlighed (UX), søgemaskineoptimering, dataindsamling og tracking.

KAN KODE VÆRE SMUKT?

Hos Convince arbejder vi ikke med programmering i ét rum og det grafiske i et andet. For os er der tale om to sider af samme sag. Begge dele er kreative discipliner, der skal fungere som en helhed for at et website kan fungere optimalt. Derfor arbejder både grafiker og programmør hånd i hånd, når vi skal sikre, at jeres visuelle identitet skinner igennem på jeres website.NYHED!

Jugel&Co køber Convince Interactive – og skifter navn!

DEN DIGITALE KUNDEREJSE

Vi forbinder person­profiler med kundedata og kvalificerer leads igennem kunderejsen

CONVINCE NEWSROOM

Vi udvikler dynamisk indhold til alle kontaktpunkter og platforme

Brand DNA

Vi designer brandets DNA og fremhæver kunde­løftet igennem de unikke sellingpoints

MEDIESTRATEGI

Vi udvikler strategiske medieplaner, der eksekveres taktisk og operationelt

BUSINESS TO BUSINESS

Giv jeres sælgere de bedste forudsætninger